nieuws

SketchUp training beschikbaar

8 mei 2017

Aan bijscholingvmbo is een nieuwe cursus toegevoegd. Speciaal voor BWI docenten wordt een tweedaagse training SketchUp gegeven waarbij voor 95% alle functies van het programma worden behandeld. Na twee intensieve dagen in een kleine groep (3 - 6 personen) ben je in staat om jouw ideeën naar 3D te vertalen.

Bijscholingvmbo banner 450x55

De cursus is geschikt voor de absolute beginner én voor iedereen die al een poging heeft ondernomen het programma te bedwingen. We beginnen met het tekenen van eenvoudige vormen waarbij ook aandacht word besteed aan handige sneltoetsen en praktijktips. Na de eerste dag ben je in staat om snel een gestructureerd model te produceren dat in de toekomst makkelijk is aan te passen.

Maar met alleen een 3D model zijn we er nog niet. Op dag twee ligt de focus op de presentatie en laten we de veelzijdigheid van dit betaalbare programma zien. Zelf materialen maken, met layers werken, schaduw instellingen, doorsneden, animaties, schetsstijlen en nog veel meer. We besteden veel aandacht aan de tekenmethodiek zodat de logica van het programma duidelijk wordt.

Dag 1 en dag 2 van de cursus liggen twee weken uit elkaar waardoor er tijd is om te oefenen en vragen op te schrijven die tijdens het vragenuurtje aan het begin van de tweede dag beantwoord kunnen worden.

Voorkennis: Geen

Groepsgrootte: 3 - 6 docenten
Duur: 2 dagen
Aanbieder: SketchUp Studio
Contactgegevens: Matthijs Kraan
  0172-478560

Prijs incl. BTW: Tijdelijk 60,- via bijscholingvmbo.nl

Data, locaties en inschrijven >>