nieuws

Aanbrengen dakbedekking (aanbod)

Aanbrengen dakbedekking (aanbod)

19 september 2017

Het aanbrengen van dakbedekking is een additionele praktijkopdracht bij een van de keuzevakken. Tectum, voor dakvakmanschap, biedt aan docenten een gratis training aan, een eerste materiaalset en een dagdeel beroepenoriëntatie. Hiermee kunnen vmbo-leerlingen kennis maken met het beroep Dakdekker platte daken.

In de praktische training ‘Aanbrengen dakbedekking’ leert u hoe u uw vmbo-leerlingen goed kunt begeleiden bij de praktijkopdracht ‘het aanbrengen van een dakbedekkingsconstructie’. Al ruim 25 docenten hebben deze training met veel plezier gevolgd. De (gratis) training kan plaatsvinden op uw eigen vmbo locatie.

Materiaalset en beroepenoriëntatie
Als extra ondersteuning biedt Tectum ook de eerste materiaalset voor de praktijkopdracht gratis aan. 
Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om op één van hun vier locaties in het land een beroepenoriëntatie met vmbo leerlingen doen. Een drie uur durend programma waarin de leerlingen kennis maken met de werkzaamheden van de dakdekker, de kenmerken van het beroep en de materialen die worden verwerkt. Uiteraard mogen de leerlingen zelf ook aan de slag in een professionele praktijklocatie. Als actie biedt Tectum de eerste 10 vmbo-scholen gratis vervoer aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Heeft u interesse neem contact op met:

TECTUM
Marco van der Laan
Adviseur onderwijs & bedrijfsleven
T: 06 5 14 17 857
M: m.vanderlaan@tectum.nl