nieuws

Bestellen producten vernieuwd!

2 november 2007

Met de lancering van de campagne Spectaculaire Bouwtechniek zijn er nieuwe (promotie) producten van het Platform vmbo Bouwtechniek beschikbaar. Om het bestellen duidelijker te maken is een nieuw bestelformulier ontwikkeld. Het formulier is in rubrieken ingedeeld en bij elk product is een korte beschrijving vermeld.

Het Platform hoopt u met deze nieuwe service nog meer van dienst te zijn!

Om het bestellen soepel te laten verlopen, het volgende:

  • Wij verzoeken scholen te bestellen op het schooladres. De gegevens van de scholen zijn namelijk op dit adres in onze administratie bekend.
  • Het grootste deel van uw bestellingen wordt centraal verwerkt. Dat gaat het snelste als wij de juiste gegevens van u hebben.
  • De meeste producten kunnen niet ongelimiteerd besteld worden. We hebben een grote voorraad. Het komt echter voor dat er zo'n grote aantallen besteld worden, dat wij snel door de voorraad heen zouden zijn. Het formulier geeft zelf aan als u boven dit aantal zit. Wij hebben ernaar gestreeft de aantallen zo in te stellen dat dit in de meeste gevallen voldoende is. Indien u daar echt te weinig aan heeft, is het wel toegestaan meerdere formulieren te zenden.
  • Mocht u zeer grote aantallen nodig hebben (meermalen het maximum bestelaantal), neem dan kontakt met ons op middels het reactieformulier. Dat geldt ook als u vragen of opmerkingen heeft. Het reactieformulier vindt u in de linkerkolom onder het kopje 'contact'.