nieuws

Landelijke Dag 2007: Sterren in de klas!

7 mei 2007

Bouwtechniek in de spotlights

Docenten voor de klas, leerlingen in de klas: het zijn de sterren van de Bouwtechniek!

Dit is uitgangspunt voor de invulling van de Landelijke Dag van het Platform vmbo Bouwtechniek op

6 juni 2007 in studio 20 op het Mediapark in Hilversum

De locatie én de workshops staan in het teken van Communicatie. In dit digitale tijdperk, waarvan docenten wordt verwacht dat ze kunnen communiceren met hun (toekomstige) leerlingen, ouders, collega’s, maar ook met directie of het bedrijfsleven. Telkens opnieuw inschatten: “welke toon sla ik aan, hoe overtuig ik deze leerling, mijn directeur, enz….?”

 

Een gevarieerd programma op de landelijke dag biedt handvaten, zowel inhoudelijk als creatief.

De campagne “Spectaculaire Bouwtechniek” gaat van start met mooie nieuwe producten die als het ware vanzelf communiceren. 

Een bezoek aan de “Media Experience” biedt een blik in de wereld van beeld en geluid: verleden, heden en toekomst van communicatie via de media. Een interactief programma in een prachtig gebouw. 

 

De informatiemarkt wordt gevuld met relevante bedrijven en producten ter ondersteuning van het bouwtechniekonderwijs.

 

Een worshop van de auteurs van het boek 'Verliefd op Internet, over het internetgedrag van pubers'

 

En natuurlijk workshops van onder andere de kenniscentra en het Cito.

Al met al een dagvullend programma, waarbij tussen de bedrijven door ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U bent vanaf 9.30 uur welkom!  

 

Benieuwd: meld u aan!
Wanneer u wilt deelnemen aan deze landelijke dag dan moet u (en uw collega(s)) zich aanmelden. U heeft daarvoor het registratienummer nodig uit de brief die u van het Platform toegestuurd heeft gekregen! In verband met de vele vrije dagen is de inschrijving verlengd tot en met 2e pinksterdag (28 mei) middernacht. Bij het aanmelden zijn een aantal gegevens nodig. Het is handig die te verzamelen voor aanmelding (zie onderaan dit bericht).

 

INSCHRIJVEN LANDELIJKE DAG 2007 (klik hier)

 

Na aanmelding via de website wordt het programmaoverzicht toegezonden. Dit jaar worden, naast docenten Bouwtechniek, ook al die partijen uitgenodigd waarmee docenten regelmatig communiceren: samenwerkingsverbanden in de bouw- en houtsector, directies van vmbo scholen met bouwtechniekafdeling, PTH studenten, medewerkers van de kenniscentra, Roc’s en andere belanghebbenden.

 

Het aantal deelnemers voor deze dag is beperkt tot maximaal 450 personen. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Wees er dus snel bij! Een week van tevoren worden het programmaboekje (tevens entreebewijs) en de routebeschrijving toegestuurd. Zonder toegangsbewijs kunnen wij geen toegang verschaffen. Aanmeldingen na de datum van 28 mei worden op de wachtlijst geplaatst.

 

Raadpleeg deze website regelmatig voor het laatste nieuws over de Landelijke Dag, zoals de verzending van het toegangsbewijs!

 

Klik hieronder voor een overzicht van de benodigde gegevens:

- Docenten vmbo scholen

- Medewerkers kenniscentra

- Overige deelnemers