nieuws

Goede Praktijken Competitie

11 mei 2007

De Goede Praktijken competitie vindt dit jaar plaats onder het thema:

Vertil je niet!’

De Goede Praktijken Awards onderscheiden organisaties met een vernieuwende en integrale aanpak. Met het toekennen van de Awards wil de organisatie aan de hand van concrete voorbeelden aantonen dat werkgevers en werknemers baat hebben bij veilige en gezonde werkmethoden

Evenals de afgelopen jaren organiseren het Nederlands Focal Point en het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk ook in 2007 weer de Goede Praktijken Competitie. Dit jaar gaat het om succesvolle projecten / methodes ter voorkoming van fysieke overbelasting. Ook geslaagde projecten over revalidatie en herintegratie van werknemers met fysieke overbelasting komen in aanmerking. Maar het moeten wel doorgevoerde oplossingen met successen zijn (en niet theorieën of hypotheses).

Tijdens de Europese Week van 22 tot en met 26 oktober 2007 worden de winnaars bekend gemaakt. De 1e prijs is €2.500,-. Daarnaast worden twee praktijken genomineerd voor de Europese Good Practice Awards.

Ook scholen kunnen aan de wedstrijd meedoen. Stuur daarvoor uw eigen Goede Praktijk in. De deadline is vrijdag 14 september 2007.

Klik hier voor meer informatie over de Goede Praktijken competitie.