nieuws

Kader! Implementatietraject

2 november 2007

Gezien het grote succes van een eerdere actie (zie hieronder) heeft het Platform besloten opnieuw een aantal scholen te helpen bij de implementatie van Kader! Als u het leermiddel (nog) niet gebruikt, maar wel gaat gebruiken na deze hulp, dan komt u in aanmerking. Een voorwaarde om gebruik te maken van deze door het Platform bekostigde ondersteuning is dat u Kader! ook daadwerkelijk voor uw leerlingen gaat inzetten.

Bij de introductie van Kader! heeft het Platform 2 jaar geleden een groot aantal scholen ondersteund bij het installeren van het leermiddel voor de kaderberoepsgerichte leerlingen. Cor de Ridder, met kennis van systeembeheer én van het leermiddel, is bij enkele tientallen scholen op bezoek geweest. Naast installatie, samen met de systeembeheerder, heeft hij informatie verstrekt over invoeren van leerlingen en goedkeuren van bouwfasen. Indien gewenst was er ook tijd om in te gaan op doel en gebruik van het leermiddel en op andere vragen. Met deze ondersteuning kunnen scholen direct na het bezoek hun leerlingen met Kader! laten werken. 

Indien u geinteresseerd bent in deze ondersteuning én daarna uw leerlingen met Kader! laat werken kunt u uw verzoek sturen aan het Platform met het contactformulier in de linkerkolom. U ontvangt dan nadere informatie. Houdt er bij uw aanvraag rekening mee dat we uw verzoek efficiënt proberen in te plannen en we de datum in onderling overleg afstemmen.