nieuws

Kader! Gebruikersbijeenkomsten

2 november 2007

Om bestaande en nieuwe gebruikers van het Kader! leermiddel te ondersteunen in het gebruik ervan is het Platform vmbo Bouwtechniek voornemens om gebruikersbijeenkomsten te organiseren.

Op deze gebruikersbijeenkomsten kan ervaring uitgewisseld worden en kunnen we kijken welke wensen er leven. Mogelijk dat middels verborgen oplossingen een aantal wensen direct gerealiseerd kunnen worden. Anders kan bekeken worden óf en hoe dit meegenomen kan worden binnen de update (uitgevoerd binnen het project Bouwtechniek over de muren).

De duur van een gebruikersbijeenkomst zal 2 tot 3 uur zijn. Bij voldoende belangstelling worden deze regionaal georganiseerd en waar mogelijk afgestemd op uw wensen.

Op de regiobijeenkomsten krijgt u een enquête formulier met wensen voor cursussen. Hierop kunt u aangeven of u interesse heeft in de gebruikersbijeenkomst voor het leermiddel voor de kaderberoepsgerichte leerweg. Mocht u dit formulier gemist hebben, dan kunt u ook een mail sturen aan Albert Kreijns (regiocoördinator met portefeuille cursussen). Hij neemt dit dan mee bij de inventarisatie.