nieuws

Subsidieregeling AVO - techniek INSCHRIJVEN TOT 16 JUNI !

6 juni 2008

De regeling "Leraren in Opleiding in het vmbo" heeft ten doel om het ICT gebruik van leraren in opleiding in het vmbo te vergroten. De nadruk ligt op de samenwerking van de AVO en beroepsgerichte docenten in opleiding door middel van ICT. De regeling biedt de mogelijkheid om projecten van elk 10.000 euro uit te laten voeren door vmbo's. Een vmbo mag meerdere projecten aanvragen. 

Docent helpt ll theorie

 

 

 

 "Een leraar in opleiding Bouwtechniek Metselen werkt samen met een leraar in opleiding Wiskunde. Samen voeren ze een project uit, waarbij aan de hand van een metselproject een bestek gemaakt wordt."

 

Herkend u dit voorbeeld? Dan is er een gunstige subsidieregeling, die met name op het gebied van Bouwtechniek van belang is. De projectgroep zou het erg op prijs stellen als vmbo Bouwtechniek afdelingen zich in willen schrijven.

Het doel van de regeling 'Leraren in opleiding in het VMBO' is het versterken van de samenwerking tussen leraren in opleiding van beroepsgerichte en AVO vakken door middel van ICT.

In de bij de regeling horende flyer staan meer voorbeelden en informatie. Klik hier voor de complete regeling met inschrijfformulier. Al met al een zeer interessante regeling voor afdelingen Bouwtechniek.

Wilt u in aanmerking komen voor deze regeling, dan zijn onder andere de volgende punten van belang:

  • DE INSCHRIJVING IS VERLENGD TOT 16 JUNI !!
  • De projecten kunnen worden uitgevoerd tot 1 juni 2009.
  • De maximum vergoeding is € 10.000 per project.
  • Het is mogelijk om voor meerdere projecten in te schrijven.
  • Deze regeling geldt ook voor aankomende collega's die stage lopen!