nieuws

Landelijke Dag 2008 Inschrijven

16 april 2008

Onderwijs is Topsport

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar lesgeven en werken in de sector Bouwen, Wonen & Interieur is spectaculair en topsport tegelijk!

Dit is uitgangspunt voor de invulling van de Landelijke Dag van het Platform vmbo Bouwtechniek op

4 juni 2008 in de Amsterdam Arena

Arena SP Bt 200pxOm topsport te bedrijven moet je in goede conditie zijn. De inhoud en omgeving van het onderwijs vraagt constant om aandacht.

We moeten elkaar coachen en scherp houden om die top te bereiken. Zeer uitdagend en motiverend, waarbij inzet en doorzettingsvermogen van betrokkenen wordt gevraagd.

Dit jaar staan de locatie én de workshops in het teken van Topsport:

Tal van workshops op onderwijs inhoudelijk gebied worden u aangeboden.

Een rondleiding door het spectaculaire stadion biedt een blik in de wereld van bouwtechniek en voetbal als topsport.

De informatiemarkt wordt gevuld met relevante bedrijven en producten die u kunnen helpen bij het behouden of halen van uw toppositie.

Praat, leer en lach met collega's over alles wat u bezighoudt!

Al met al een dagvullend programma, waarbij tussen de bedrijven door ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U bent welkom vanaf 9.30 uur.

Inschrijving
De voorinschrijving voor de landelijke dag is afgelopen. Iedereen die zich voor 19 mei 12.00 uur ingeschreven heeft, krijgt de programmaboekjes met toegangsbewijzen uiterlijk dinsdag 27 mei op het adres aangegeven bij de inschrijving.

U kunt zich nog na-inschrijven tot en met woensdag 28 mei. De toegangsbewijzen worden dan 29 mei verzonden. Na-inschrijven kan via de link hieronder. U heeft daarvoor het registratiecode nodig uit de brief die u van het Platform toegestuurd heeft gekregen!! Deze code staat achter 'uw kenmerk'.

LET OP: Zonder toegangsbewijs kunnen wij geen toegang verschaffen.

Benodigde gegevens
Bij het aanmelden zijn een aantal gegevens nodig. In de downloads onderaan dit bericht staat beschreven welke gegevens dit zijn.

INSCHRIJVEN LANDELIJKE DAG 2008 (klik hier)

Opmerking: uw inlogcode staat op de brief die u van het Platform heeft gekregen, achter 'uw kenmerk'.

Raadpleeg deze website regelmatig voor het laatste nieuws over de Landelijke Dag. Klik hieronder voor een overzicht van de benodigde gegevens:

- Docenten vmbo scholen

- Medewerkers kenniscentra

- Overige deelnemers