nieuws

Landelijke Dag 2008

29 mei 2008

Onderwijs is Topsport

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar lesgeven en werken in de sector Bouwen, Wonen & Interieur is spectaculair en topsport tegelijk!

Dit is uitgangspunt voor de invulling van de Landelijke Dag van het Platform vmbo Bouwtechniek op

4 juni 2008 in de Amsterdam Arena

Klik hier voor een routebeschrijving naar de Amsterdam Arena. 

Arena SP Bt 200pxOm topsport te bedrijven moet je in goede conditie zijn. De inhoud en omgeving van het onderwijs vraagt constant om aandacht.

We moeten elkaar coachen en scherp houden om die top te bereiken. Zeer uitdagend en motiverend, waarbij inzet en doorzettingsvermogen van betrokkenen wordt gevraagd.

Dit jaar staan de locatie én de workshops in het teken van Topsport:

Tal van workshops op onderwijs inhoudelijk gebied worden u aangeboden.

Een rondleiding door het spectaculaire stadion biedt een blik in de wereld van bouwtechniek en voetbal als topsport.

De informatiemarkt wordt gevuld met relevante bedrijven en producten die u kunnen helpen bij het behouden of halen van uw toppositie.

Praat, leer en lach met collega's over alles wat u bezighoudt!

Al met al een dagvullend programma, waarbij tussen de bedrijven door ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U bent welkom vanaf 9.30 uur.

Inschrijving
De inschrijving voor de landelijke dag 2008 is afgelopen.

Iedereen die zich voor 19 mei 12.00 uur ingeschreven heeft, heeft de programmaboekjes met toegangsbewijzen inmiddels ontvangen op het adres aangegeven bij de inschrijving.

Voor degenen die zich hebben ingeschreven bij de na-ingeschrijving worden de toegangsbewijzen op 29 mei verzonden. Mocht u de programmaboekjes met toegangsbewijzen op 2 juni niet ontvangen hebben op het opgegeven adres, neem dan maandagmiddag 2 juni contact op met het secretariaat van het Platform: Patricia Verschoor 0182-641111.

LET OP: Zonder toegangsbewijs kunnen wij geen toegang verschaffen.