nieuws

Nieuwe opmaak website

18 augustus 2008

Platform site home 2005De website van het Platform vmbo Bouwtechniek is alweer tweeënhalf jaar in de lucht en geniet een grote bekendheid onder docenten en leerlingen. Leerlingen zijn met name op zoek naar informatie over werken in de sector.

Ongeveer een jaar geleden heeft het Platform voor leerlingen de campagne Spectaculaire Bouwtechniek gelanceerd. Met behulp van een game, posters, flyers, gadgets etc worden leerlingen gestimuleerd om te kijken of de sector bij hen past.

De uitstraling van het leerlingendeel van de site en van de campagne Spectaculaire Bouwtechniek sluiten echter niet op elkaar aan. Daarom heeft het Platform opdracht gegeven om de het leerlingendeel van de site te restylen. De communicatiewerkgroep is erg enthousiast over het nieuwe ontwerp.

Gelijk met de restyling wordt de beroepeninformatie beter toegankelijk gemaakt en beschikbare beroepenfilmpjes geplaatst. Het docentendeel functioneert over het algemeen naar wens. Maar ook daar worden een aantal wat kleinere aanpassingen doorgevoerd.

Een andere opvallende aanpassing zal de grootte van het venster worden. Deze gaat van 600 pixels breed (de gangbare maat in 2006) naar de nu gangbare breedte (gebaseerd op meer dan 90% van de in gebruik zijnde beeldschermen).

De vernieuwde website wordt naar verwachting in oktober gelanceerd!