nieuws

Cito Evaluatie examen 2008

4 december 2008

Evaluatie Centrale Examens Bouwtechniek 2008 - Cito geeft uitleg en beantwoordt vragen van docenten.

Cito logoTijdens de Landelijke Dag Bouwtechniek op 4 juni 2008 werd door het Cito een workshop verzorgd over de Centrale Examens. In deze workshop gaven Cito medewerkers eerst uitleg over de verantwoordelijkheden bij de constructie van examens en de procedure na de afname. Daarna werd gediscussieerd naar aanleiding van vragen en opmerkingen van de aanwezige docenten.

Klik hier voor de opmerkingen van docenten over de Centrale Examens Bouwtechniek 2008 met de bijbehorende antwoorden en toelichting van Cito.

Cito wil bij deze alle docenten die tijdens de workshop feedback hebben gegeven hartelijk danken. Deze feedback is onmisbaar voor het steeds verder verbeteren van de centrale examens.

Tijdens de landelijke dag was Cito ook aanwezig met een stand waar algemene informatie over de examens werd gegeven. Vele docenten hebben in deze stand de digitale enquête ingevuld over de gedigitaliseerde bouwtekeningen en bestek in de minitoetsen. Cito wil ook deze docenten hartelijk dank zeggen voor hun bijdrage. De uitkomst van de enquête was positief, hetgeen betekent dat in 2009 opnieuw gedigitaliseerde bouwtekeningen en bestek in de examens zullen voorkomen. Op termijn zullen deze de papieren tekeningen en bestek helemaal gaan vervangen.